De leukste autorijschool in Soest

Ben je op zoek naar een leuke rijschool die les geeft in Soest en omstreken? Met scherpe tarieven en waar kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat? Stop dan maar met zoeken want bij autorijschool Hendrik zit je zeker goed. Wij geven al jarenlang autorijles en hebben al talloze leerlingen opgeleid voor hun rijbewijs. Door onze ervaring weten we dan ook precies wat elke leerling nodig heeft. Een goede instructeur kan zijn manier van lesgeven aanpassen aan zijn leerling en dit is dan ook precies waar wij voor staan.

Na een eerste les kan de instructeur een inschatting maken hoeveel lesuren hij denkt dat je ongeveer nodig hebt. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je eerder klaar bent voor je examen en dat je dan nog wat uren over hebt. Mocht dit zo zijn dan krijg je de niet gereden uren ook weer netjes teruggestort op je rekening na je examen, want de uren die je niet hebt gereden hoef je uiteraard ook niet te betalen.

Waarom Autorijschool Hendrik

Bij autorijschool Hendrik krijg je de beste begeleiding van het begin tot aan het einde van je rijopleiding. Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur in dezelfde lesauto. Iedere leerling die ervoor kiest om zijn rijlessen bij autorijschool Hendrik te volgen krijgt een rijopleiding op maat aangeboden! Dit houdt in dat al je vorderingen worden bijgehouden in ons Plango systeem, welke altijd digitaal door jou en je ouders in te zien is. Ook de gereden uren worden hierin bijgehouden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wij zijn duidelijk, eerlijk en consequent. Als je graag wilt beginnen met rijlessen in Soest en omstreken geef je dan vandaag nog op voor je 1e les bij autorijschool Hendrik en laat ons jou overtuigen van de kwaliteit van onze rijschool en zet de eerste stap op weg naar je rijbewijs.

 

Contact

Autorijschool Hendrik
Minstreelpad 28
3766BT Soest

0640144625
Haal je rijbewijs, voel je vrij en ga op pad

Haal je rijbewijs, voel je vrij en ga op pad

Geplaatst op: 2019-03-22

Als het gaat om afrijden is de ene leerling een koele kikker, de andere wordt spontaan misselijk en de meerderheid kent gelukkig gewoon gezonde spanning tijdens het rijexamen. Het maakt niet uit in welke categorie...

Lees meer Meer nieuws
 • Jippie in 1 x geslaagd

  Marit van Doorn
 • Geslaagd!

  Emma van Heerikhuize
 • Geslaagd in 1 x

  Jesse de Boer
 • Vol lof

  Joost
 • Aanrader!!!

  Esther
 • Rijlessen met plezier beleefd!!

  Karlijn Stomphorst
 • In 1x geslaagd,. Aanrader dus!

  Eefke van den Nieuwenhof
 • In een keer geslaagd, geweldige rij instructeur

  Luc Lamme
 • Leuk, leerzaam, gezellig

  Didier Aprahamian
 • In 1 keer geslaag!! Top instructeur

  Tim Lamme
 • In 1x Geslaagd!

  Felix Toutant
 • GESLAAGD!

  Tim Brand
 • Gezellig, echt een aanrader!

  Rogier Schoonenberg
Marit van Doorn Emma van Heerikhuize Jesse de Boer
Karlijn Stomphorst
Didier Aprahamian Tim Lamme Felix Toutant Tim Brand Rogier Schoonenberg

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.